Informatie

Creatieve workshops bij het Blomenböske

ROGGEL – In 1998 zijn ze begonnen met het verbouwen van hun schuur. Hier hebben ze een ruimte in gemaakt voor het geven van de workshops en een ruimte waar mensen allerlei ideeën kunnen opdoen om het gezellig te maken in en om het huis. Inmiddels bestaat het Blomenböske meer dan 15 jaar en worden veel mensen enthousiast van de talloze verrassende mogelijkheden in Roggel.

We geven workshops in het voor- en najaar en met kerst,” zo vertelt Monique Franken. Tijdens diverse open dagen zijn alle voorbeelden te zien en kan men zich inschrijven voor een workshop. Voor alle materialen die men nodig heeft wordt gezorgd. “En niet iedereen hoeft hetzelfde te maken, eigen creativiteit staat natuurlijk voorop!”

Feestjes 
Tevens kan men zich met vriendinnen, vrijgezellenfeesten, familiedagen ook opgeven voor de workshops.
Meestal wil men dit als verrassing houden en kan men ter plaatse uit drie werkstukken, die eerder door iemand zijn uitgekozen, kiezen. Heeft u een feestje dan verzorgt het Blomenböske eventueel de aankleding hiervoor; dit bestaat o.a. uit bloemwerk, schilderijen, stof, theelichtjes enz.

Daarnaast regelt het Blomenböske grafwerk, kerstpakketten en bloemstukabonnementen voor particulieren, winkels of bedrijven. Het Blomenböske is iedere zaterdag open  van 10.00-15.00 uur  (van september t/m. maart ) of per telefonische afspraak.
Heldensedijk 11, Roggel, tel. (0475) 49 13 15.